Computers en randapparatuur


Computer


Toe aan een nieuwe PC? Maar u wilt geen standaard oplossing of vaag advies? Dan kunnen we u helpen. U geeft de wensen en wij stellen hier een geschikte PC voor samen. Deze computer kan energiezuinig zijn, onopvallend of een game kast. Dat maakt niet uit, we kunnen alles voor u samen stellen.
Is de oude PC te traag en wilt u deze een nieuw leven geven? Dat kan. Breng de PC langs en we kijken wat het traag maakt en lossen dit op. Meestal is dit mogelijk en kost dit niet veel. Een nieuwe herinstallatie, nieuw geheugen of opslag kan al veel winst opleveren.


Randapparatuur


Randapparatuur zoals een nieuw toetsenbord, printer of externe harddisk kunnen wij ook leveren.

NAS


Dit staat voor Network Attached Storage en is een kleine energiezuinige server die je eenvoudig in je huis of onderneming kan plaatsen die gebruikt kan worden voor het maken van backups, bijhouden van je agenda en het delen van bestanden, foto’s en muziek.

Digitale Televisie


Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u de optimale digitale televisie ervaring aanbieden. Ook hebben wij regelmatig TV’s met een goede prijs/kwaliteit verhouding in de aanbieding. Als dat gewenst is, kunnen wij die ook plaatsen en installeren.