Delta

Het project

Gamen, online vergaderen, films streamen, up- en downloaden en zorg op afstand; met glasvezelinternet van DELTA Netwerk is alles mogelijk. Of je nou single, ouder van een groot gezin of een echtpaar op leeftijd bent; snel en stabiel internet is een must.

Wat ons betreft komt binnenkort ook in Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Petten, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Tuitjenhorn en Waarland supersnel internet! Meldt 20% van de inwoners zich vóór 23 november aan voor glasvezel? Dan krijgen jij en je medebewoners een glasvezelaansluiting. Zo heeft straks de hele buurt de zekerheid van een internetverbinding die niet alleen vandaag top is, maar ook morgen. En over 20 jaar.

Inschrijven

Wil je inschrijven, bel ons op 06-20619859 of mail ons op glasvezel@kattens.nl

Inloop middag/avond

Heb je nog vragen over glasvezel? Je kan ons altijd bellen of ons contact formulier invullen. Daarnaast organiseert Kattens ICT samen met Delta Netwerk een inloopmoment voor iedereen die meer informatie en een persoonlijk advies gesprek wilt.

Datum : 31 oktober van 17:00 tot 19:30

Locatie : Dorpshuis Dirkshorn, Dorpstraat 15

Tijdens deze avond kun jij persoonlijk jouw eigen vragen stellen aan de aanwezige specialist van Delta of aan één van onze teamleden.

Iedereen is welkom op deze middag/avond dus deel dit bericht gerust met anderen.